Henkilökunta

Ecoskin on pieni ja tunnelmallinen hoitola, jossa asiakasta palvellaan kiireettömästi ja yksilöllisesti. Teemme työtä suurella sydämellä; tyytyväiset asiakkaat ja hoitotulokset ovat palkisevinta tässä työssä. Tule sellaisena kuin olet, täältä saat rentoa ja ammattitaitoista palvelua.

Tervetuloa Ecoskiniin!

Johanna, Hansu, Milja ja Ida

Hei olen Johanna, perustin Ecoskinin vuonna 2017 äitiyslomalla saamastani päähänpistosta omasta hoitolasta. Olen itse käyttänyt jo vuosia luonnonkosmetiikkaa, nähnyt sen vaikutukset ihoon, joten halusin myös hoitolaani vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2005 ja siitä lähtien olen aina ollut hoitolatyössä. Teen tätä suurella sydämmellä ja en voisi kuvitella parempaa työtä kuin hoitaa asiakkaita ja luoda hyvää mieltä.

Olen opiskellut shiatsua, akupainantaa ja muita eri hierontamuotoja. Olen ollut useasti shiatsumestari Kauko Uusoksan opissa, mieletön tyyppi!

Olen työskennellyt kosmetologina jo 15 vuotta ja niinkuin sanotaan koskaan ei ole valmis ja sehän tässä työssä on ihanaa, että kouluttautua voi jatkuvasti! Sokeroinneista minulla on 12 vuoden kokemus, joten teen ne huolella ja tarkasti.

Hei, olen Hansu, kolmen lapsen äiti ja vaimo. Vietän vapaa-aikaani paljon hevosten parissa. Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2010. Olen käynyt myös cidesco-opinnot, hierojan ammattitutkinnon sekä ayurveda -opinnot. Rakastan työtäni ja sitä kun saa hoitaa! Hoitotyö on aina vedonnut minuun ja haluankin kouluttautua jatkuvasti alalla. Palkitsevinta tässä työssä on tyytyväinen ja rentoutunut asiakas. Betjänar också på svenska.

Hei, Olen Milja, olen kotoisin maalta ja rakastan kissoja! Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2018 ja kosmetiikkaneuvojaksi vuonna 2019. Osallistuin opiskellessani ammattitaidon SM-kisoihin, joista sain mielettömästi oppia tulevia työvuosia varten. Olen vasta tullut alalle, mutta intoa ja motivaatiota kehittyä alalla on paljon. Olen luonteeltani hyvin tarkka ja huolellinen. Omistaudun työlleni koko sydämellä ja haluan tarjota asiakkaalle parhainta mahdollista palvelua. Tykkään tehdä napakat hieronnat hoidoissa ja kasvohoidot ovat lemppari hoitoni.

 

Hei, Olen Ida, asun maalla mieheni, vauvan ja koiran kanssa. Opiskelen tällä hetkellä kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulussa Helsingissä, valmistun sieltä vuoden sisällä. Olen tehnyt useamman vuoden töitä ravintoloissa, mutta palo tähän alaan alkoi syntyä muutama vuosi takaperin. Ecoskinin Johannan innoittamana lähdin opiskelemaan alaa ja tämä tuntuu niin oikealta! Tykkään tehdä hierontoja ja kasvohoidot on mun lemppari hoito! (Ida tällä hetkellä mammalomalla ja palaa töiden pariin ensi vuoden puolella)

Lämpimästi tervetuloa Ecoskiniin!

Johanna, Hansu, Milja ja Ida