Yritys

Olen Johanna K, Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2005, tein vuosia töitä eri kosmetiikkamerkkien parissa kunnes raskausaikana tutustuin luonnonkosmetiikkaan ja se vei mennessään! Perustin Ecoskinin muutama vuosi sitten ja haluan luoda asiakkaalle kokonaisvaltaisen kauneushoitolakäynnin. Kaikilla meillä hoidon ja palvelun laatu on yhtä hyvää, joten tulitpa kenelle tahansa hoitoon, saat rentouttavan hoitolakokemuksen.

Olen opiskellut shiatsua, akupainantaa ja muita eri hierontamuotoja. Olen kiinnostunut ravinnosta; sen vaikutuksista ihoon ja hyvinvointiin. Opastan sinua ihonhoidossa, annan vinkkejä ja neuvoja miten hoitaa ihoa ulkoisesti ja sisäisesti.

Olen työskennellyt kosmetologina jo 14 vuotta ja niinkuin sanotaan koskaan ei ole valmis ja sehän tässä työssä on ihanaa, että kouluttautua voi jatkuvasti! Sokeroinneista minulla on 12 vuoden kokemus, joten teen ne huolella ja tarkasti.

Olen Hansu ja valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2010. Olen käynyt myös cidesco-opinnot, hierojan ammattitutkinnon sekä ayurveda -opinnot. Rakastan työtäni ja sitä kun saa hoitaa! Hoitotyö on aina vedonnut minuun ja haluankin kouluttautua jatkuvasti alalla. Palkitsevinta tässä työssä on tyytyväinen ja rentoutunut asiakas. Betjänar också på svenska.

Olen Milja, valmistuin kosmetologiksi vuonna 2018 ja kosmetiikkaneuvojaksi vuonna 2019. Osalliristuin opiskellessani ammattitaidon SM-kisoihin, joista sain mielettömästi oppia tulevia työvuosia varten. Olen vasta tullut alalle, mutta intoa ja motivaatiota kehittyä alalla on paljon. Olen luonteeltani hyvin tarkka ja huolellinen. Omistaudun työlleni koko sydämella ja haluan tarjota asiakkaalle parhainta mahdollista palvelua. Tykkään tehdä napakat hieronnat hoidoissa ja kasvohoidot ovatkin lemppari hoitoni.

Ecoskin on pieni ja tunnelmallinen hoitola, jossa asiakasta palvellaan kiireettömästi ja yksilöllisesti. Teemme työtä suurella sydämellä; tyytyväiset asiakkaat ja hoitotulokset ovat palkisevinta tässä työssä. Tule sellaisena kuin olet, täältä saat rentoa ja ammattitaitoista palvelua.

Tervetuloa Ecoskiniin!