Yritys

Ecoskin on pieni ja tunnelmallinen hoitola, jossa asiakasta palvellaan kiireettömästi ja yksilöllisesti. Teemme työtä suurella sydämellä; tyytyväiset asiakkaat ja hoitotulokset ovat palkisevinta tässä työssä. Tule sellaisena kuin olet, täältä saat rentoa ja ammattitaitoista palvelua.

Tervetuloa Ecoskiniin!

Johanna, Hansu, Milja ja Ida

HUOM! Olemme koronatilanteen vuoksi paikalla päivittäin, mutta aukioloaikamme saattavat vaihdella. Teemme edelleen hoitoja ja pidämme huolta korkeasta hygieniatasosta, niikuin aina. Meillä olet hyvissä ja turvallisissa käsissä. Hoitolassa käy tällä hetkellä vähän asiakkaita, joten on turvallista tulla hoitoon kun ihmisiä ei käy paljon. Jos jokin asia mietityttää, voit olla meihin yhteydessä ecoskinporvoo@gmail.com.

 

 

Hei olen Johanna, kahden pienen lapsen äiti ja yrittäjä. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2005, tein vuosia töitä eri kosmetiikkamerkkien parissa kunnes raskausaikana tutustuin luonnonkosmetiikkaan ja se vei mennessään! Perustin Ecoskinin muutama vuosi sitten ja haluan luoda asiakkaalle kokonaisvaltaisen kauneushoitolakäynnin. Kaikilla meillä hoidon ja palvelun laatu on yhtä hyvää, joten tulitpa kenelle tahansa hoitoon, saat rentouttavan hoitolakokemuksen.

Olen opiskellut shiatsua, akupainantaa ja muita eri hierontamuotoja. Olen kiinnostunut ravinnosta; sen vaikutuksista ihoon ja hyvinvointiin. Opastan sinua ihonhoidossa, annan vinkkejä ja neuvoja miten hoitaa ihoa ulkoisesti ja sisäisesti.

Olen työskennellyt kosmetologina jo 15 vuotta ja niinkuin sanotaan koskaan ei ole valmis ja sehän tässä työssä on ihanaa, että kouluttautua voi jatkuvasti! Sokeroinneista minulla on 12 vuoden kokemus, joten teen ne huolella ja tarkasti.

Hei, olen Hansu, kolmen lapsen äiti ja vaimo. Vietän vapaa-aikaani paljon hevosten parissa. Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2010. Olen käynyt myös cidesco-opinnot, hierojan ammattitutkinnon sekä ayurveda -opinnot. Rakastan työtäni ja sitä kun saa hoitaa! Hoitotyö on aina vedonnut minuun ja haluankin kouluttautua jatkuvasti alalla. Palkitsevinta tässä työssä on tyytyväinen ja rentoutunut asiakas. Betjänar också på svenska.

Hei, Olen Milja, olen kotoisin maalta ja rakastan kissoja! Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2018 ja kosmetiikkaneuvojaksi vuonna 2019. Osallistuin opiskellessani ammattitaidon SM-kisoihin, joista sain mielettömästi oppia tulevia työvuosia varten. Olen vasta tullut alalle, mutta intoa ja motivaatiota kehittyä alalla on paljon. Olen luonteeltani hyvin tarkka ja huolellinen. Omistaudun työlleni koko sydämella ja haluan tarjota asiakkaalle parhainta mahdollista palvelua. Tykkään tehdä napakat hieronnat hoidoissa ja kasvohoidot ovat lemppari hoitoni.

 

Hei, Olen Ida, asun maalla mieheni ja koiramme kanssa ja syksyllä saamme vauvan! Opiskelen tällä hetkellä kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulussa Helsingissä, valmistun sieltä vuoden sisällä. Olen tehnyt useamman vuoden töitä ravintoloissa, mutta palo tähän alaan alkoi syntyä muutama vuosi takaperin. Ecoskinin Johannan innoittamana lähdin opiskelemaan alaa ja tämä tuntuu niin oikealta! Tykkään tehdä hierontoja ja kasvohoidot on mun lemppari hoito! Teen Ecoskinissä töitä pääasiassa vain lauantaisin ja sunnuntaisin.

Lämpimästi tervetuloa Ecoskiniin,

Johanna, Hansu, Milja ja Ida