Luonnonkosmetiikka

Mitä luonnonkosmetiikka on?

Luonnonkosmetiikka on luonnollisista raaka-aineista kuten kasviöljyistä ,- ja uutteista valmistettua kosmetiikkaa, joka ei sisällä iholle haitallisia raaka-aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai sulfaatteja.

Itse siirryin luonnonkosmetiikkaan 8 vuotta sitten ja eron ihossa huomaa, kuivuudet ja herkkyys ihossani on poissa. Iho voi ja hengittää paljon paremmin eikä epäpuhtauksia juuri tule.

Luonnonkosmetiikkaa on tänä päivänä tarjolla paljon ja sen vuoksi olen tarkoin valinnut hoitosarjat Ecoskiniin, Minulle on tärkeää, että valikoimassani olevat sarjat ovat toimivia ja auttavat iho-ongelmissa. Sarjoissa arvostan kotimaisuutta, tehokkuutta, puhtaita raaka-aineita ja ekologisuutta. Pääpaino sarjoissa on Suomalaisissa Unna Nordicissa ja Ekopharmassa. Meiltä löydät myös Suomailaisen BTB13 sarjan tuotteet.

Hoitolasta löytyy myös ranskalainen Beauty Garden ,joka on satokausikosmetiikkaa. Valikoimissani on myös We love the planet alumiinittomat deodorantit, Boho Green make-up ja NuiBerlin luonnonkosmetiikan meikkisarjat.

Aurinkosuojatuotteista olen valinnut myymälääni Algamariksen fysikaaliset ja turvalliset auringonsuojatuotteet

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen ja ihoa aidosti hoitavaan luonnonkosmetiikkaan.