Luonnonkosmetiikka

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikka on luonnollisista raaka-aineista kuten kasviöljyistä ,- ja uutteista valmistettua kosmetiikkaa, joka ei sisällä iholle haitallisia raaka-aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai sulfaatteja.

Itse siirryin luonnonkosmetiikkaan 10 vuotta sitten ja eron ihossa huomaa, kuivuudet ja herkkyys ihossani on poissa. Iho voi ja hengittää paljon paremmin eikä epäpuhtauksia juuri tule.

Luonnonkosmetiikkaa on tänä päivänä tarjolla paljon ja sen vuoksi olen tarkoin valinnut hoitosarjat Ecoskiniin, Minulle on tärkeää, että valikoimassani olevat sarjat ovat toimivia ja auttavat iho-ongelmissa. Sarjoissa arvostan kotimaisuutta, tehokkuutta, puhtaita raaka-aineita ja ekologisuutta. Pääpaino sarjoissa on Suomalaisissa Ekopharmassa ja BTB13 sekä vastikäävn meille saapuneessa Esse probiotic skincare tuotteissa.

Hoitolasta löytyy myös ranskalainen Beauty Garden ,joka on satokausikosmetiikkaa sekä Suomalaisen pienvalmistaja Hanna Saviojan Kolme Cosmetics tuotteet . Meikeistä valikoimissamme on Boho Green make-up ja NuiBerlin luonnonkosmetiikan meikkisarjat.

Aurinkosuojatuotteista olen valinnut myymälääni Algamariksen fysikaaliset ja turvalliset auringonsuojatuotteet

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen ja ihoa aidosti hoitavaan luonnonkosmetiikkaan.