Hinnasto

Hoidot tehdään rauhallisessa ja tunnelmallisessa hoitohuoneessa. Keskitymme sinuun ja toiveisiisi hoidon aikana. Jokainen kasvohoito on yksilöllinen ja räätälöimme kasvohoidon ihon tarpeiden/toiveiden mukaan. Varaa mikä vain kasvohoito, katsonmme ihosi kunnon paikan päällä, minkälainen hoito tehdään. Hoidoissa käytämme laadukkaita luonnonkosmetiikansarjoja, jotka eivät sisällä iholle haitallisia raaka-aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai muoveja.

Kasvohoidon päätteeksi opastamme ihonhoidossa ja vastaamme kysymyksiisi ihonhoidosta ja ihosta. Tulethan hoitoihin n.5min aijemmin, niin jää aikaa esitietolomakkeen täyttämiseen.

Hoidon jälkeen olo voi olla sen verran rentoutunut, että kannattaa varata hetki siitä toipumiseen. Hoidot laittaa tehokkaasti nesteet ja aineenvaihdunnan liikkeelle, joten muistathan loppu päivän juoda runsaasti vettä.

 

Ennen joulua olemme paikalla seuraavanlaisesti:

ma 16.12 8.30-18

ti 17.12 9-18

ke 18.12 10-18.30

to 19.12 10-20

pe 20.12 10-18

la 21.12 9-16

su 22.12 12-14

ma 23.12 9-18


Suosituimmat hoitomme

109€

Hemmottelu kasvohoito

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille Loistava lahja!
Lue lisää
68€

Brasilialainen sokerointi

Suositus 4-6 viikon välein Ensimmäistä kertaa sokerointiin? Karvan on hyvä olla vähintään 5mm Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos
Lue lisää

Asiakaspalautetta

Ihailen Johannan ammattitaitoa. Jäi hyvä olo.

-Matilda

5 tähteä

Paras kasvohoito missä olen käynyt! Hyvä fiilis ja asiantuntevaa ja kivaa palvelua! Vahva suositus!

5 tähteä

Asiakkaan huomioiva kokonaisvaltainen hoito. Ylitti odotukset!! Suosittelen.

-Nelli

5 tähteä

Paras kasvohoito missä olen käynyt! Hyvä fiilis ja asiantuntevaa ja kivaa palvelua! Vahva suositus!

-Annika

5 tähteä

Sain aivan unelmaisen kasvohoidon ja Johannalla ollessa harjoittelija, myös jalkahoidon samalla. Olin taivaassa. Kiitos <3

5 tähteä

Hemu

Kasvohoidot

HUOM. Käytössämme on nykyään kahta eri tekniikkaa tehdä mikroneulaus, mikroneulausrullalla ja mikroneulaskynällä. Kynällä saa paremmat tulokset esim. ikääntyvään tai aknearpien hoidossa. Valitsemme tekniikan nähtyämme asiakkaan ihon asiakkaan tullessa hoitoon.

 

Mikroneulauksen avulla ihoon muodostetaan mikroskooppisen pieniä kanavia, joiden kautta saadaan imeytettyä tehoaineita syvemmälle ihoon. Mikroneulaus tehostaa ihon uudistumisprosessia ja tehostaa kollageenin muodostumista.

BTB13- Mikroneulausseerumi sisältää runsaasti tehoaineita mm. patentoitua BTB13- yhdistettä sekä kollageenisynteesiä aktivoivia peptidejä.

Hoidossa tehdään: alkupuhdistus, hedelmähappo tai Ph-kuorinta, mikroneulaus kasvot ja kaula, naamio ja naamion aikana tehdään niska -ja hartiahieronta

Mikroneulauksella paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito käsittää minimissään 3 hoitokertaa. Hoitosarjat suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen, rulla kestää 6 käyttökertaa ja se säilytetään hoitolassa.

Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, pigmenttimuutoksiin, ihon vahvistamiseen ja kosteuttamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Huom! Hoidon jälkeen muista suojata iho hyvin auringolta, mieluiten ota päivävoide jossa on spf15 käyttöön.

Hinta 129€/ensimmäinen hoito, 99€ jatkohoidot

Hemmotteluhoito, jonka räätälöimme toiveidesi mukaan. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä shiatsua ja kuumia kiviä, seerumit ja voide. Lopuksi teen vielä jaloille hieronnan.

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille ja on loistava lahja! Räätälöimme hoidon ihon mukaan ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Paljon hierontaa ja hemmottelua. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,- ja päähieronta, seerumit ja voide. Lopuksi jaloille hieronta.

Jos kaipaat ihon freesausta ja kosteuttavaa hoitoa, valitse tämä hoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumit, naamiot, kasvojen, decolteen, sekä niska,-ja hartiahieronta.

Onko ihosi kuiva ja herkkä? Tämä on hoito sinulle joka kaipaat tehokosteutusta. Käytämme hoidossa hellävaraisia ja hajusteettomia tuotteita, jotka sopivat herkimmillekkin ihoille. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, entsymaattinen eli rakeeton kuorinta, seerumit, naamiot, hoitovoiteet ja tarvittaessa öljyt. Lopuksi kasvojen, decolteen sekä niska,- ja hartia-alueen hieronta.

Tämä hoito on suunnattu epäpuhtauksista tai rosaceasta kärsiville ihoille. Hoidossa iho puhdistetaan hyvin, mutta sitä myös kosteutetaan ja rauhoitetaan tehokkaasti. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta (valitaan ihon kunnon mukaan), höyrytys, puhdistus, seerumit, naamiot, niska,- ja hartia-alueen hieronta.

Erinomainen hoito samealle ja epäpuhtaalle iholle, joka kaipaa puhdistusta ja kirkastusta. Loistava myös ikääntyvälle iholle. sis. alkupuhdistus, ph-kuorinta, seerumit, naamio, hieronta kasvot, niska,- ja hartiat.

Elinvoimaa ja kiinteytystä kaipaavalle. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja sekä omega3-rasvahappoja. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus,ihoanalyysi, kuorinta, höyry, (tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus käsin tehtynä), seerumit, naamiot, ihoa napakoittava hieronta kasvoille, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä seerumi ja voide.

Onko kasvoillasi turvotusta, väsymystä ja elottomuutta? Kasvohieronnalla saat kasvojen lihakset rentouduttua ja saat ihoa napakammaksi. Käytössämme on painelutekniikka, joka sopii herkällekkin iholle Hoito sisältää: alkupuhdistus, kasvovedet, seerumit, naamio ja kasvojen hieronta.

Nuoren tytön (12-15.v) ensimmäisiä kasvohoitoja, jossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hartiahieronta. Meikkausopastuksessa katsomme arkimeikkiä nuoren toiveiden mukaan. Kasvohoidon kesto 30min ja meikkausopastus 30min.

Onko ihossasi sameutta ja epäpuhtauksia ja kaipaat tehokasta ihonpuhdistamista? Valitse silloin tämä kasvohoito. Hoito sisältää:alkupuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, höyrytys, ihon puhdistus, seerumit, naamiot, niska ,-ja hartia-alueen hieronta.

Onko ihossani paljon puhdistettavaa ja kaipaat tehokasta puhdistusta? Valitse silloin tämä kasvohoito. Hoito sisältää: alkupuhdistus, AHA- hedelmähappokuorinta, ultraäänipuhdistus, höyry, puhdistus käsin, seerumit, naamiot ja niska,-hartia-alueen hieronta.

Opastan kuinka hoitaa ihoa kotoa ja käydään läpi ihonhoitorutiinit. Vinkkejä myös ihonhoitoon sisäisesti.

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Sokerointi on hyvin siedettyä eikä se ärsytä ihoa

Jos käyt sokeroinnissa säännöllisesti karvan kasvu hidastuu ja karvat kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 4-6viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Vartalohoidot

Hieronnassa käytetään basalttikiviä, jotka varaavat lämpöä erityisen hyvin. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja lievittää stressiä. Ihanteellinen talviaikaan. Voit valita sinulle sopivan hoidon keston, räätälöimme jokaisen hoidon asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan.

30min 40€       60min 72€

Rentouttava hoito, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään akupainantaa, shiatsua, kuumakivihierontaa sekä klassista hierontaa.

Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkahieronnalla. Jalkahieronnan jälkeen tehdään pitkä niska,-hartia ja päähieronta.

Hoidon voi tehdä missä vaiheessa vain raskautta, jopa ihan viimeisillä viikoillakin.

Rentouttava Chikung-päähieronta, jossa painellaan akupisteitä ja tehdään rentouttava päähieronta.

Klassinen hieronta, jossa käsitellään haluamasi alueet.

Klassinen hieronta, jossa käsitellään haluamasi alueet.

Hoitoon sisältyy kokonaisvaltainen kasvohoito hierontoineen, jalkahoito sekä ripsien ja kulmien värjäys
Hoitoon sisältyy kokonaisvaltainen kasvohoito hierontoineen sekä shiatsuhieronta.

Ripsien pidennykset

Klassiset ripsienpidennykset, jossa yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Luonnolliset ja helpot arjessa.

Kestovärit

Uudella Klipsitekniikalla ripsipermanentista saa todella hyvän ja luonnollisen kaaren ripsiin.

Alla kuvat ennen ja jälkeen kestotaivutuksen.

Meikkaukset

opastuksessa näytän miten tehdä nopea ja helppo arkimeikki sekä halutessasi myös vinkit iltameikkiin

Jalkahoito 1h 72€

Tunnin jalkahoitoon sisältyy kovettumien poisto, jalkojen raspaus, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lakkaus sekä hieronta

Manikyyrit

Viilaus, lakkaus, käsihieronta ja voide

Viilaus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, lakkaus ja käsihieronta ja voide.


Nettiajanvaraukseen


EKOLOGISIA OSTOKSIA

0%
Luonnonkosmetiikan myynti kasvanut Suomessa
0%
raaka-aineista luonnollista alkuperää vähintään
0%
Luomuprosentti tyypillisesti Ekopharman tuotteissa vähintään

Verkkokauppaan