Hinnasto

Covid-19

Käytämme hoidoissa maskeja, desinfioimme pintoja ja maksupäätettä jatkuvasti, vaihdamme pyyhkeet hoitopetiin jokaisen asiakkaan välissä. Desinfioithan ja peset kädet ennen kuin tulet hoitoon ja ethän tule kipeänä hoitoon. Toivomme sinun käyttävän maskia hoidon aikana (kasvohoidossa se ei tietenkään onnistu).

Ota hetki itsellesi ja varaa aika hoitoon ♥ Meillä on hoitolassamme 3 hoitohuonetta, joista jokainen on sisustettu omaan uniikkiin tyyliinsä.

Jokainen kasvohoito on yksilöllinen ja räätälöimme kasvohoidon ihon tarpeiden/toiveiden mukaan. Varaa mikä vain kasvohoito, katsomme ihosi kunnon paikan päällä, minkälainen hoito tehdään. Hoidoissa käytämme laadukkaita luonnonkosmetiikansarjoja, jotka eivät sisällä iholle haitallisia raaka-aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai muoveja. Kasvohoidon päätteeksi opastamme ihonhoidossa ja vastaamme kysymyksiisi ihonhoidosta ja ihosta. Tulethan hoitoihin n.5min aijemmin, niin jää aikaa esitietolomakkeen täyttämiseen.

Hoidon jälkeen olo voi olla sen verran rentoutunut, että kannattaa varata hetki siitä toipumiseen. Hoidot laittaa tehokkaasti nesteet ja aineenvaihdunnan liikkeelle, joten muistathan loppu päivän juoda runsaasti vettä.

Lämpimästi tervetuloa!

Johanna, Hansu, Milja ja Ida

 

Joulun 2020 lahjakorttikampanjaan halusimme luoja sellaisen edun, että lahjakortin saaja saa jouluna lahjakortin lisäksi yhden normaalikokoisen Ekopharman tuotteen.

Joten kun tulet ostamaan ennen joulua yli 100€ arvoisen lahjakortin, saat yhden tuotteen lahjan saajalle mukaan. Tuotteen arvo n.25€.


Suosituimmat hoitomme

109€

Hemmottelu kasvohoito

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille Loistava lahja!
Lue lisää
68€

Brasilialainen sokerointi

Suositus 4-6 viikon välein Ensimmäistä kertaa sokerointiin? Karvan on hyvä olla vähintään 5mm Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos
Lue lisää

Asiakaspalautetta

Asiakkaan huomioiva kokonaisvaltainen hoito. Ylitti odotukset!! Suosittelen.

-Nelli

5 tähteä

Paras kasvohoito missä olen käynyt! Hyvä fiilis ja asiantuntevaa ja kivaa palvelua! Vahva suositus!

-Annika

5 tähteä

Ihailen Johannan ammattitaitoa. Jäi hyvä olo.

-Matilda

5 tähteä

Paras kasvohoito missä olen käynyt! Hyvä fiilis ja asiantuntevaa ja kivaa palvelua! Vahva suositus!

5 tähteä

Sain aivan unelmaisen kasvohoidon ja Johannalla ollessa harjoittelija, myös jalkahoidon samalla. Olin taivaassa. Kiitos <3

5 tähteä

Hemu

Kasvohoidot

BTB13 micro-mesotherapy yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapian. Hoito vilkastuttaa kollageenin tuotantoa ja solujen uudistumista ihossa, kirkastaa ja napakoittaa ihoa. Mikroneulaus tehdään kynämäisella laitteella, jossa on 36 pienen pientä neulaa, neulat tekevät mikroskooppisen pieniä reikiä ihoon, jolloin ihon uudistuminen tehostuu ja aktiiviaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti ihoon.

Hoidon tehoon vaikuttaa suuresti myös ihon kotihoito, joten siihen kannattaa panostaa ja satsata juuri Sinun iholle sopiviin tuotteisiin.

Hoito sopii sinulle jos haluat muutoksia:

  • Ikääntyneeseen ihoon ja juonteisiin
  • Sameaan ja veltostuneeseen ihoon
  • Akne-arpiin
  • Pigmenttihäiriöihin ihossa
  • Sarjahoito sopii lähes kaikille, ota meihin yhteyttä, jos epäröit sopiiko hoito ihollesi

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, hedelmähappo, Ph tai entsyymikuorinta, seerumit, mikroneulaus, imeytys, naamiot, niska,- ja hartiaseudun hieronta.

Hoito tehdään joko BTB13 Pro-age linjan tuotteilla tai Essen Anti-age tuotteilla.

Hoidon kesto n.1h.

Lisätiedot info@ecoskin.fi

Esse on probioottinen ammattilaisluonnonkosmetiikansarja, joka valmistaa edistyksellisempiä tuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon herkkyystilojen sekä ikääntymisen ongelmista.

60min hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihon kuorinta, puhdistus jos tarpeellista, seerumit, naamio, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta.

Esse on probioottinen ammattilaisluonnonkosmetiikansarja, joka valmistaa edistyksellisempiä tuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon herkkyystilojen sekä ikääntymisen ongelmista.

75min hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, mahdollinen puhdistus, seerumit, naamio, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta sekä käsien hieronta.

Huom. Hoidossa laitetaan iholle tehoampulli tai Omegavoide, jolla hoitoon saadaan tehohoitoa. Loput ampullista tai omegavoiteesta saat kotiin käytetäväksi.

Kokonaisvaltainen hoito johon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ihopuhdistus (jos ei tarvetta, hieronnat on pidemmät) seerumit, naamio, kasvojen paineluhieronta, niska,-hartia ja päähieronta sekä shiatsu hartioille. Lopuksi vielä seerumi ja hoitovoide. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille ja on loistava lahja! Räätälöimme hoidon ihon mukaan ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Paljon hierontaa ja hemmottelua. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,- ja päähieronta, seerumit ja voide. Lopuksi jaloille hieronta. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Onko ihossasi samanaikaisesti kuivuutta, sameutta ja epäpuhtauksia ja kaipaat ihon puhdistamista?Valitse silloin tämä kasvohoito. Hoito sisältää:alkupuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, höyrytys, ihon puhdistus, seerumit, naamiot, niska ,-ja hartia-alueen hieronta. Jos ihossasi ole puhdistettavaa niin teemme pidemmät hieronnat. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Jos kaipaat ihon freesausta ja kosteuttavaa hoitoa, valitse tämä hoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumit, naamiot, kasvojen, decolteen, sekä niska,-ja hartiahieronta. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Onko ihossani paljon puhdistettavaa ja kaipaat tehokasta puhdistusta? Valitse silloin tämä kasvohoito. Hoito sisältää: alkupuhdistus, AHA- hedelmähappokuorinta, ultraäänipuhdistus, höyry, puhdistus käsin, seerumit, naamiot ja niska,-hartia-alueen hieronta.

Onko kasvoillasi turvotusta, väsymystä ja elottomuutta? Kasvohieronnalla saat kasvojen lihakset rentouduttua ja saat ihoa napakammaksi. Käytössämme on painelutekniikka, joka sopii herkällekkin iholle Hoito sisältää: alkupuhdistus, kasvovedet, seerumit, naamio ja kasvojen hieronta.

Nuoren tytön (12-15.v) ensimmäisiä kasvohoitoja, jossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hartiahieronta. Meikkausopastuksessa katsomme arkimeikkiä nuoren toiveiden mukaan. Kasvohoidon kesto 30min ja sen jälkeen tehdään toiveiden mukainen meikkausopastus.

Opastan kuinka hoitaa ihoa kotoa ja käydään läpi ihonhoitorutiinit. Vinkkejä myös ihonhoitoon sisäisesti.

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Sokerointi on hyvin siedettyä eikä se ärsytä ihoa

Jos käyt sokeroinnissa säännöllisesti karvan kasvu hidastuu ja karvat kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 4-6viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Vartalohoidot

Hieronnassa käytetään basalttikiviä, jotka varaavat lämpöä erityisen hyvin. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja lievittää stressiä. Ihanteellinen talviaikaan. Voit valita sinulle sopivan hoidon keston, räätälöimme jokaisen hoidon asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan.

30min 40€       60min 72€

Rentouttava hoito, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään akupainantaa, shiatsua, kuumakivihierontaa sekä klassista hierontaa.

Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkahieronnalla. Jalkahieronnan jälkeen tehdään pitkä niska,-hartia ja päähieronta.

Hoidon voi tehdä missä vaiheessa vain raskautta, jopa ihan viimeisillä viikoillakin.

Rentouttava Chikung-päähieronta, jossa painellaan akupisteitä ja tehdään rentouttava päähieronta.

Klassinen hieronta, jossa käsitellään haluamasi alueet.

Klassinen hieronta, jossa käsitellään haluamasi alueet.

Hoitoon sisältyy kokonaisvaltainen kasvohoito hierontoineen, jalkahoito sekä ripsien ja kulmien värjäys
Hoitoon sisältyy kokonaisvaltainen kasvohoito hierontoineen sekä mix-hieronta.

Ripsien pidennykset

Klassiset ripsienpidennykset, jossa yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Luonnolliset ja helpot arjessa.

Kestovärit

InLei Lash lift on Italiassa kehitetty kestotaivutusmenetelmä, jossa taivutuksen lisäksi ripsiin laitetaan lopuksi Filler3 -aine, joka tuuheuttaa ripsiä. Filler3 -aine sisältää mm. keramideja ja peptidejä. Lupaavat jopa 24% tuuheutta ripseen lisää 3 taivutuskerran jälkeen. InLei saapui Suomeen 2018 ja on jo nyt saavuttanut suuren suosion kosmetologien ja asiakkaiden keskuudessa.

Menetelmä on hellävarainen ja tällä onnistuu aina. Ja nämä ennen ja jälkeen kuvat puhuvat puolestaan. Taivutuksen tekoon menee 1,5h ja taivutus kestää ripsissä 4-6viikkoa, jonka jälkeen sen voi uusia.

 

 

 

Meikkaukset

opastuksessa näytän miten tehdä nopea ja helppo arkimeikki sekä halutessasi myös vinkit iltameikkiin

Jalkahoito 1h 72€

Tunnin jalkahoitoon sisältyy kovettumien poisto, jalkojen raspaus, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lakkaus sekä hieronta

Manikyyrit

Viilaus, lakkaus, käsihieronta ja voide

Viilaus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, lakkaus ja käsihieronta ja voide.


Nettiajanvaraukseen


EKOLOGISIA OSTOKSIA

0%
Luonnonkosmetiikan myynti kasvanut Suomessa
0%
raaka-aineista luonnollista alkuperää vähintään
0%
Luomuprosentti tyypillisesti Ekopharman tuotteissa vähintään

Verkkokauppaan