Yritys

Hei,

Johanna K

Olen Johanna, Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2005, tein vuosia töitä eri kosmetiikkamerkkien parissa kunnes raskausaikana tutustuin luonnonkosmetiikkaan ja se vei mennessään! Kasvohoidot ja hieronnat on se mun juttu, tykkään paljon hieroa ja tehdä hoidot mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Sokeroinneista yli 10 vuoden kokemus, joten ne hoituu nopeasti ja mahdollisimman kivuttomasti.

Olen myös kiinnostunut ravitsemuksesta, sen vaikutuksista ihoon ja hyvinvointiin. Opastan aina asiakasta ihonhoidossa, annan vinkkejä ja neuvoja miten hoitaa ihoa ulkoisesti ja sisäisesti.

Olen työskennellyt kosmetologina jo 13 vuotta ja niinkuin sanotaan koskaan ei ole valmis ja sehän tässä työssä on ihanaa, että kouluttautua voi jatkuvasti!

 

Johanna L

Olen Johanna L ja valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2010. Olen käynyt myös cidesco-opinnot, hierojan ammattitutkinnon sekä ayurveda -opinnot. Rakastan työtäni ja sitä kun saa hoitaa! Hoitotyö on aina vedonnut minuun ja haluankin kouluttautua jatkuvasti alalla.

Tulitpa hoitoon kummalle meistä, hoidon ja palvelun laatu on aina hyvää.

Ecoskin on pieni ja tunnelmallinen hoitola, jossa asiakasta palvellaan kiireettömästi ja yksilöllisesti. Teemme työtä suurella sydämellä; tyytyväiset asiakkaat ja hoitotulokset ovat palkisevinta tässä työssä. Tule sellaisena kuin olet, täältä saat rentoa ja ammattitaitoista palvelua.

Tervetuloa Ecoskiniin!

 

T. Johannat