Hinnasto

Hoidot tehdään rauhallisessa ja tunnelmallisessa hoitohuoneessa. Keskitymme sinuun ja toiveisiisi hoidon aikana. Jokainen kasvohoito on yksilöllinen ja räätälöimme kasvohoidon ihon tarpeiden/toiveiden mukaan. Varaa mikä vain kasvohoito, katsonmme ihosi kunnon paikan päällä, minkälainen hoito tehdään. Hoidoissa käytämme laadukkaita luonnonkosmetiikansarjoja, jotka eivät sisällä iholle haitallisia raaka-aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai muoveja.

Kasvohoidon päätteeksi opastamme ihonhoidossa ja vastaamme kysymyksiisi ihonhoidosta ja ihosta. Tulethan hoitoihin n.5min aijemmin, niin jää aikaa esitietolomakkeen täyttämiseen.

Hoidon jälkeen olo voi olla sen verran rentoutunut, että kannattaa varata hetki siitä toipumiseen. Hoidot laittaa tehokkaasti nesteet ja aineenvaihdunnan liikkeelle, joten muistathan loppu päivän juoda runsaasti vettä.


Suosituimmat hoitomme

109€

Hemmottelu kasvohoito

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille Loistava lahja!
Lue lisää
68€

Brasilialainen sokerointi

Suositus 4-6 viikon välein Ensimmäistä kertaa sokerointiin? Karvan on hyvä olla vähintään 5mm Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos
Lue lisää

Asiakaspalautetta

Paras kasvohoito missä olen käynyt! Hyvä fiilis ja asiantuntevaa ja kivaa palvelua! Vahva suositus!

5 tähteä

Sain aivan unelmaisen kasvohoidon ja Johannalla ollessa harjoittelija, myös jalkahoidon samalla. Olin taivaassa. Kiitos <3

5 tähteä

Hemu

Asiakkaan huomioiva kokonaisvaltainen hoito. Ylitti odotukset!! Suosittelen.

-Nelli

5 tähteä

Paras kasvohoito missä olen käynyt! Hyvä fiilis ja asiantuntevaa ja kivaa palvelua! Vahva suositus!

-Annika

5 tähteä

Ihailen Johannan ammattitaitoa. Jäi hyvä olo.

-Matilda

5 tähteä

Kasvohoidot

Mikroneulauksen avulla ihoon muodostetaan mikroskooppisen pieniä kanavia, joiden kautta saadaan imeytettyä tehoaineita syvemmälle ihoon. Mikroneulaus tehostaa ihon uudistumisprosessia ja tehostaa kollageenin muodostumista.

BTB13- Mikroneulausseerumi sisältää runsaasti tehoaineita mm. patentoitua BTB13- yhdistettä sekä kollageenisynteesiä aktivoivia peptidejä.

Hoidossa tehdään: alkupuhdistus, hedelmähappo tai Ph-kuorinta, mikroneulaus kasvot ja kaula, naamio ja naamion aikana tehdään niska -ja hartiahieronta

Mikroneulauksella paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito käsittää minimissään 3 hoitokertaa. Hoitosarjat suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen, rulla kestää 6 käyttökertaa ja se säilytetään hoitolassa.

Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, pigmenttimuutoksiin, ihon vahvistamiseen ja kosteuttamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Huom! Hoidon jälkeen muista suojata iho hyvin auringolta, mieluiten ota päivävoide jossa on spf15 käyttöön.

Hinta 129€/ensimmäinen hoito, 99€ jatkohoidot

Hemmotteluhoito, jonka räätälöimme toiveidesi mukaan. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä shiatsua ja kuumia kiviä, seerumit ja voide. Lopuksi teen vielä jaloille hieronnan.

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille ja on loistava lahja! Räätälöimme hoidon ihon mukaan ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Paljon hierontaa ja hemmottelua. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,- ja päähieronta, seerumit ja voide. Lopuksi jaloille hieronta.

Tämä kokonaisvaltainen kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihollesi sopivaksi. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus käsin tehtynä, seerumit, naamiot, kasvojen paineluhieronta sekä niska-hartiahieronta. (Halutessasi käytän kuumia kiviä hartiahieronnassa).

Hoito sisältää: Ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, paineluhieronta kasvoille, naamio, niska-hartiahieronta sekä seerumit ja voiteet. (Halutessasi käytän hartiahieronnassa kuumia kiviä). Hoito sopii myös nuorelle ihonpuhdistuksena, jolloin tämä lyhyempi aika riittää.

Uusi sarja on Premium -luokan ammattilaissarja, jossa suurin osa raaka-aineista tulee Suomen metsistä. Laadukkaat ja ihanan tuoksuiset tuotteet takaa tehokkaan ja rentouttavan hoidon. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä, kasvojen paineluhieronta, niska,-hartia,-ja päähieronta, seerumi ja voide.

Elinvoimaa ja kiinteytystä kaipaavalle. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja sekä omega3-rasvahappoja. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus,ihoanalyysi, kuorinta, höyry, (tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus käsin tehtynä), seerumit, naamiot, ihoa napakoittava hieronta kasvoille, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä seerumi ja voide.

Nuoren tytön (12-15.v) ensimmäisiä kasvohoitoja, jossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hartiahieronta. Meikkausopastuksessa katsomme arkimeikkiä nuoren toiveiden mukaan. Kasvohoidon kesto 30min ja meikkausopastus 30min.

Hedelmähappoja sisältävä Ph-kuorinta sopii kaikille ihoille, mutta erityisesti tehokas ikääntyvälle, samealle tai epäpuhtalle iholle. Hoidossa käytetään myös erikoisnaamiota, jotka räätälöidään asiakkaan ihon mukaan. Naamion sekoitetaan esim. hyaluronihappoa tai kaurauutetta.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, pH-kuorinta, seerumit, erikoiskasvonaamio, kasvojen paineluhieronta, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä seerumi ja voide.

Tehokas sarjahoito jolla samea, pigmentoitunut, epäpuhdas tai ikääntyvä iho saadaan uudistettua ja kirkastettua tehokkaasti. Ph-kuorinta sisältää erilaisia hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa kemiallisesti mutta hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, pH-kuorinta, seerumi, erikoiskasvonaamio, kasvojen paineluhieronta tai hartioiden hieronta, seerumi ja voide. (Tähän hoitoon varaukset puhelimitse)

Opastan kuinka hoitaa ihoa kotoa ja käydään läpi ihonhoitorutiinit. Vinkkejä myös ihonhoitoon sisäisesti.

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Sokerointi on hyvin siedettyä eikä se ärsytä ihoa

Jos käyt sokeroinnissa säännöllisesti karvan kasvu hidastuu ja karvat kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 4-6viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Vartalohoidot

Hieronnassa käytetään basalttikiviä, jotka varaavat lämpöä erityisen hyvin. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja lievittää stressiä. Ihanteellinen talviaikaan. Voit valita sinulle sopivan hoidon keston, räätälöin jokaisen hoidon asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan.

30min 38€       60min 72€      1h 30min 109€

Todella rentouttava hoito, jossa hierotaan hartia,-ja niskanseutu, tehdään päähieronta, käydään läpi jalkapohjien akupisteitä sekä hierotaan jalat polveen saakka.

Rentouttava hoito, jossa hierontaan perusteellisesti kädet sekä jalat sekä tehdään akupainantaa.

Rentouttava hoito, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan. Hoidossa tehdään akupainantaa, shiatsua, kuumakivihierontaa sekä klassista hierontaa.

Syvärentouttava ja samalla hyvin energisoiva energiahoito.

Hoidon alkuun tehdään päähieronta, jonka jälkeen tehdään rentouttava ja energisoiva energiahoito.

Ripsien pidennykset

Klassiset ripsienpidennykset, jossa yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Luonnolliset ja helpot arjessa.

Kestovärit

Uudella Klipsitekniikalla ripsipermanentista saa todella hyvän ja luonnollisen kaaren ripsiin.

Alla kuvat ennen ja jälkeen kestotaivutuksen.

Meikkaukset

opastuksessa näytän miten tehdä nopea ja helppo arkimeikki sekä halutessasi myös vinkit iltameikkiin

Manikyyrit

Viilaus, lakkaus, käsihieronta ja voide

Viilaus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, lakkaus ja käsihieronta ja voide.


Nettiajanvaraukseen


EKOLOGISIA OSTOKSIA

0%
Luonnonkosmetiikan myynti kasvanut Suomessa
0%
raaka-aineista luonnollista alkuperää vähintään
0%
Luomuprosentti tyypillisesti Ekopharman tuotteissa vähintään

Verkkokauppaan